"Beweging in mensen brengt vooruitgang tot stand"
Jessica | Lonel

In mijn aanpak stel ik wat nodig is centraal: Welke resultaten moeten worden behaald? Wat moet anders? Wat moeten we ontwikkelen? Wat zijn de organisatiedoelen of de individuele ontwikkeldoelen? Leerconcepten, didactische modellen en leerinterventies staan ten dienste van de doelen en moeten passen bij individu en organisatie. Mijn ervaring en expertise op opleidingskundig vlak combineer ik met mijn managementachtergrond.

Van opdrachtgevers krijg ik terug dat ik sterk ben in het schakelen tussen de doelen, wat ervoor nodig is om ze te behalen en hoe individuen en team hieraan kunnen of moeten werken: schakelen, verbinden en praktisch maken. Het beste doe ik dat wanneer ik onderdeel ben van het team. Rollen die ik daarbij kan vervullen zijn adviseur, ontwikkelaar, opleider of projectmanager.

Beweging in mensen brengt vooruitgang tot stand

Ik wil in mijn werk altijd datgene dat mensen aanzet tot doelgericht leren activeren en ondersteunen zodat de gewenste ontwikkeling daadwerkelijk plaatsvindt. Pas dan kan mijns inziens duurzame ontwikkeling plaatsvinden. Dit geldt zowel voor het werk dat ik voor teams en bedrijven doe, alsook voor de werk-leertrajecten die ik ontwikkel en uitvoer voor werkzoekenden met een grote afstand tot regulier werk. Mijn werk voor Werkverkeer.net, waar ik mede-oprichter van ben, is daar een goed voorbeeld van.

Legs Leren & Ontwikkelen
Emmastraat 9
8262EG Kampen
info@legs2move.nl
Jessica Santee-Eekhuis:

Lonel Santee:
telefoon Jessica Santee-Eekhuismailadres Jessica Santee-Eekhuis Linkedin Jessica Santee-Eekhuis
telefoon Lonel Santeemailadres Lonel Santee Linkedin Lonel Santee