"We activeren en ondersteunen beweging in mensen"
Voorbeelden van onze inzet:
Opleidingskundige en ontwikkelaar – UWV (Lonel)
Vanuit EMC Performance werk ik voor UWV als Opleidingskundige. De nadruk ligt op het operationeel maken van de visie op leren en ontwikkelen en het concept van werkplekleren. Door UWV opleiders te adviseren en te ondersteunen en door teams van functionarissen die als ontwikkelaar ingezet worden te begeleiden. Voor een deel ontwikkel ik mee. Leerinterventies variërend van opleidingen met e-learningmodules, inzet van mentoren en intervisie. Belangrijk element waar ik me mee bezig hou is het meten van de effecten van leertrajecten.
‘Critical Friend’ – NedTrain TechniekFabriek/NS-Leercentrum (Jessica)
Vanuit de Leermeesters werk ik als een zogenoemde ‘critical friend’ voor professionals van leren zoals praktijkopleiders, docenten, leerbegeleiders, ontwerpers en ontwikkelaars. In opdracht van de TechniekFabriek loop ik mee in het werk van de leerbegeleiders van het NS Leercentrum. In de rol van critical friend, ben ik een onafhankelijke toeschouwer in het werk en help ik hen op een systematische wijze zoeken naar mogelijkheden om een krachtige leeromgeving te realiseren.
Projectleider verandertraject (Lonel)
In opdracht van Performance Alliantie heb ik in een grootschalig ontwikkeltraject bij UWV WERKbedrijf 40 adviseurs, trainers en coaches aangestuurd en begeleid. In het ontwikkeltraject stond performancegericht werken met enerzijds de organisatiedoelen (werken aan vakmanschap), anderzijds de individuele ontwikkel- en leervragen per vestiging en de individuele UWV adviseurs centraal.
‘Hybride’ leeromgeving bouwen – MBO Amersfoort (Jessica)
Als adviseur ondersteunde ik een team van docenten Uiterlijke verzorging van MBO Amersfoort bij de ontwikkeling van hun curriculum in de richting van een hybride leeromgeving. Hybride staat hier voor een leeromgeving waarbij school en praktijk met elkaar zijn verweven. Studenten leren stapsgewijs het beroep van kapper en schoonheidsspecialist in de praktijk van het eigen leerbedrijf: de salon van de school.
Bedrijfsacademie ontwikkelen – Dirkzwager Advocaten en Notarissen (Lonel)
Als adviseur en ontwerper ondersteunde ik advocaten – en notarissenkantoor Dirkzwager bij de ontwikkeling van een bedrijfsacademie. Ik hielp hen bij het formuleren van hun visie en het opzetten van de structuur van de academie. De Dirkzwager Academy is vervolgens door eigen medewerkers verder vormgegeven en geïmplementeerd.
Leer-werkbedrijf horeca opzetten – ROC A12 (Lonel)
Samen met docenten en praktijkbegeleiders van het ROC en medewerkers van een horecabedrijf, ontwikkelde ik in opdracht van EMC Performance een leer-werkbedrijf in de horeca. Naast de ontwikkeling voerde ik ook activiteiten uit voor een effectieve implementatie zoals het toerusten, begeleiden en coachen van docenten, begeleiders, ontwikkelaars en managers.
 
Legs Leren & Ontwikkelen
Emmastraat 9
8262EG Kampen
info@legs2move.nl
Jessica Santee-Eekhuis:

Lonel Santee:
telefoon Jessica Santee-Eekhuismailadres Jessica Santee-Eekhuis Linkedin Jessica Santee-Eekhuis
telefoon Lonel Santeemailadres Lonel Santee Linkedin Lonel Santee